Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Ons verenigingsgebouw ‘De Speeldoos’ is de thuisbasis voor muzikale repetities en andere verenigingsactiveiten, maar wij verhuren deze ruimte ook regelmatig aan particulieren of bedrijven. De zaal, met mooie bar en goede toiletvoorzieningen (incl. Invalidentoilet), is immers zeer geschikt voor onder meer verjaardagsfeesten, babyshowers, huwelijksvieringen en zakelijke activiteiten.

We zijn een vereniging zonder winstoogmerk. Wist u dat een consumptie vanuit het Hollandse drankenassortiment (bier, wijn en frisdrank) bij ons slechts €2,- kost (exclusief zaalhuur)? All inclusive arrangementen zijn er vanaf €5,- per uur (minimaal 5 uur).

Het is mogelijk om hapjes bij de borrel te serveren. Voor complete buffetten of hapjes kan in overleg ook een cateraar worden ingehuurd.

Schrijf voor verdere informatie naar secretariaat@excelsior-woerden.nl.    

Vermeld daarbij uw naam, telefoonnummer en mailadres (of van de contactpersoon), gewenste datum en tijd, om welke gelegenheid het gaat en wat uw wensen zijn. Onze contactpersoon zal u dan z.s.m. benaderen om de mogelijkheden en kosten met u te bespreken.

Overige informatie ‘DSpeeldoos

Clubgebouw ‘De Speeldoos’ is eigendom van Fanfarecorps Excelsior Woerden en ligt centraal gelegen in Woerden op het adres Singel 45, op loopafstand van het NS station en het centrum.  De zaal beschikt over een bar en is geschikt voor maximaal 110 personen (zitplaatsen). In de toegangshal is een garderobe en een toiletgroep met invalidentoilet. Er zijn ongeveer 10 gedeelde parkeerplaatsen op eigen terrein, maar de overdekte parkeergarage op het Defensie-eiland en de parkeerterreinen nabij het station zijn op loopafstand. Muziekinstallatie en Wi-Fi zijn aanwezig in het gebouw. Livemuziek of dj behoren tot de mogelijkheden.