Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Instrumenten beheer: 
Een lid van de vereniging is aangewezen als beheerder instrumentarium.
Deze persoon ziet er niet alleen op toe dat de instrumenten goed onderhouden worden maar is ook de vraagbaak voor als er problemen met een instrument zijn.

P.R. beheer:
De activiteiten worden door leden van de vereniging bij roulatie opgepakt om van een concert of evenement iets moois te maken. Ook niet leden (bijv. ouders van leerlingen) kunnen deel uitmaken van de commissie.
De belangrijkste PR taak is het geven van voorlichting over en het naar buiten toe presenteren van de vereniging. Content maken op de website en social media kanalen. Je zal hiervoor samenwerken met het secretariaat

Penningmeester:
een penningmeester is de persoon binnen de vereniging die zich bezighoudt met de financiën. Alles wat met geld te maken heeft, gaat langs de penningmeester. Aan hem/haar de taak erop na te zien dat de vereniging financieel gezond blijft en ervoor te zorgen dat alle doelstellingen van de vereniging financieel uitvoerbaar zijn. Arjen stelt zijn functie beschikbaar voor een liefhebber, tot die tijd zal hij de functie in blijven vullen.

Opgeven kan bij de secretaris: secretariaat@excelsior-woerden.nl