Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Terugblik Bevrijdingsdag 2024

Orkest, combo, solisten en koor trapten op 5 mei 2024 met hun Openingsconcert het Woerdense Bevrijdingsfeest af op het Kerkplein. Hoe mooi was het dat de fakkeldragers die het vuur in Wageningen hadden opgehaald op de muziek van Why tell me why het plein opkwamen hollen.

Via deze link een foto-impressie van Bevrijdingsdag.

En Excelsior sloot toepasselijk af met We’ll meet again van Vera Lynn. Niet alleen omdat dit nummer nu eenmaal bij een Bevrijdingsconcert hoort, maar ook omdat dit concert slechts een voorproefje was van wat deze artiesten nog meer in petto hebben voor dit en komend seizoen.

De voorbereidingen gaan gestaag door en zijn nu volledig gericht op het Singelgrachtconcert, dat op vrijdagavond 7 juni in de Woerdense haven plaatsvindt. Wij hopen wederom op mooi weer en veel publiek, zo veel mogelijk dobberend in bootjes of gewoon staand of (in je eigen stoeltje) zittend aan de waterkant.

We’ll meet again!