Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Kerst/Winterconcert 16/12/2023

Op zaterdagmiddag 16 december organiseert Excelsior een Kerst/Winterconcert in Kapel Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50 te Woerden.

Als muzikale gast treedt op Sem Hoos (zie bijgaande foto), de winnaar van de Cultuur Aanmoedigingsprijs 2022. Hij won die prijs vanwege zijn multi-talent. Zingen, piano spelen, componeren, toneel spelen, hij kan het allemaal!

Sem Hoos, speelt piano en zingt tijdens dit concert

Velen konden hem al eerder bewonderen als solist op Excelsiorconcerten in 2022 en zijn solo-optreden in het Kasteel van Woerden op 2 juli was zelfs een hoogtepunt van de laatste editie van Gluren bij de Buren. Sem verzorgt tijdens dit concert twee intermezzo’s op piano. Voor de pauze zingt en speelt hij liedjes van Ramses Shaffy en na de pauze brengt hij klassieke stukken die verband houden met zijn opleiding aan het Utrechtse conservatorium.

Excelsior brengt onder leiding van dirigent Peter Goosensen een licht repertoire met overwegend kerstmuziek, waarbij ook regelmatig meegezongen kan worden. Dat Excelsior ook talenten in haar orkest heeft zal blijken bij de prachtige bugelsolo in Sorry van Kyteman.

Het concert duurt van 14.00 tot 16.00 uur, maar het publiek is al welkom voor een kopje koffie of thee vanaf 13:30 uur. De toegang is gratis, maar Excelsior is altijd blij met een vrijwillige bijdrage die bij de uitgang ‘in de pet gegooid’ kan worden.