Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Herdenkingsceremonie 4 mei

5 mei was het 78 jaar geleden dat Nederland is bevrijd van de oorlog. De dag ervoor mochten we de doden herdenken, die in alle jaren van bezetting hebben gestreden voor de vrijheid en mogelijkheden die we hedendaags hebben.

De start was op begraafplaats Meeuwenlaan met een genodigde groep, waar we vervroegd het Taptoe signaal en het Wilhelmus hebben gespeeld in combinatie met andere nummers. Daarna speelden we verder bij de naald, met opnieuw het signaal, Wilhelmus en nummers zoals The Pacific (zie bijgaande video). We waren deze keer niet de enige partij die musiceerde. Daantje van den Broek, Marcel Kooijman en Wendy Zondag hadden ook de eer mee te mogen doen aan de herdenking. Wij hopen dat u ook twee minuten heeft meegedaan, ter nagedachtenis aan de doden.