Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

OktoberFest Woerden

Jetzt gehts los! Op 22 en 23 oktober wordt het Oktoberfest Woerden voor de 48e keer georganiseerd. In 1972 was het Oktoberfest Woerden een van de eerste in Nederland. Het programma is dit jaar ambitieus! In de feesttent op het Excercitieveld.

Gratis toegang

Oktoberfest Woerden is voor jong en oud én laagdrempelig. Dankzij gulle giften van lokale sponsoren en een bijdrage van Woerden 650 jaar stad is het gehele festival gratis toegankelijk! Maar let wel: vol = vol.

3 programma onderdelen

Het Fest start op zaterdagmiddag 22 oktober klokslag 15 uur met het aanslaan van het eerste fust bier. Met de verschillende dweilorkesten zal de sfeer en feeststemming er al snel inzitten. Probeer maar eens stil te blijven staan op de klanken van De Speeldozen en Hoetetoeters!

Op zaterdagavond om 20 uur start de Tirolerparty voor iedereen vanaf 18 jaar. Natuurlijk zullen de halve liters bier, bratwursten, vrouwen in dirndls en mannen in lederhozen niet ontbreken op deze avond.

De Rosentralers, DJ Patrick én De Lawineboys (bekend an oa sex met die kale) staan garant voor een echte feestexplosie.

Nieuw in het programma is dit jaar het Frühshoppen op zondag van 12 – 18 uur. Een gezellig familie evenement met originele Tiroler muziek.

Het gehele Fest wordt georganiseerd door leden van Excelsior Woerden.

Aanslaan van het eerste fust

Het Fest begint elk jaar met het aanslaan van het allereerste fustje bier. Deze eer is dit jaar voor de grootste sponsor. Het is dus nog even spannend wie dat wordt.

Alle informatie over het oktoberfest is te vinden op www.oktoberfestwoerden.nl