Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Solisten Proms 2022

Nog een paar dagen te gaan tot ons 20e Promsconcert. Hoog tijd dus om onze Proms-solisten aan jullie voor te stellen. We doen dit hier aan de hand van een paar mooie actiefoto’s van voorgaande Promsconcerten, allen van de hand van fotograaf Hans Pieters.

Presentator Koos van Geest en co-presentator Angela Koot geven het publiek uitleg over een nieuwe muzikale reis, want ‘Excelsior goes Hollywoerd’ dit jaar. Een knipoog naar zowel programma (veel bekende filmmuziek) alsmede de locatie van het Promsconcert (het Kerkplein aan de Hogewoerd).
Drie lokale rasartiesten die al jaren op het Promspodium staan zijn Elize Verlaan, Peter Ravensberg en Martine Zuidam, hier in actie bij de medley Saturday Night Fever. Met deze artiesten op het podium wordt elk concert een feestje! Ze zingen dit jaar nummers uit de films Sister Act, The Blues Brothers en Flashdance.
Dit zijn de toppers Anke Smits en Bastiaan Sparnaay (alias Montserrat Caballé & Freddy Mercury) die met het nummer Barcelona het publiek al eerder op de stoelen kreeg. Dat gaat hen op het Kerkplein ongetwijfeld ook weer lukken.
Maar vlak ‘onze’ Ben Pernot ook niet uit, want als hij het Drinklied aanheft dan hoor je het in Kamerik. Deze keer gaat deze Alfredo proosten met een andere Violetta, namelijk de sopraan Helene Kalisvaart. Zij is o.a. bekend van het TV programma ARIA, maar beleeft dit jaar haar Promsdebuut en heeft de harten van velen al gestolen tijdens de voorbereidende repetities.
En dit jeugdtalent behoeft vrijwel geen toelichting. Ze maakte al haar eigen theatershow, trad op met Paul de Leeuw en is vaak te horen in Woerden (o.a. bij Gluren bij de buren of Struinen door de tuinen). Ze beleefde haar Promsdebuut in 2019 en trad eerder dit jaar al op met ons andere jeugdtalent, Sem Hoos, de tweede Promsdebutant dit jaar. Sofie zingt op 9 september nummers uit de films The Lord of the Rings en The Wizard of Oz. Kippenvel gegarandeerd!

Binnenkort zal Hans Pieters ook een groepsfoto van alle 9 solisten publiceren, die is genomen tijdens de generale repetitie van zaterdag 3 september.

Ben je nog vergeten kaarten te kopen voor dit giga evenement? Het kan nog steeds via deze link.