Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Poster & Flyers, Excelsior Promsconcert 2022

Terwijl half Nederland op vakantie was is er door een aantal organisatoren achter het Excelsior Promsconcert flink doorgewerkt om alle zaken voor te bereiden. Zo is er een ticketsite live gegaan, waar de kaarten voor zitplaatsen online gekocht kunnen worden en is er een voorraad kaarten afgeleverd bij drie Woerdense adressen, waar je ze ‘gewoon’ kunt kopen (zie dit bericht op deze site voor alle details). Met zo’n kaartje krijg je toegang tot de zitplaatsen in het ‘openluchttheater’ dat op het Kerkplein wordt ingericht.

Ook werd de laatste hand gelegd aan de feestelijke poster. Op bijgaande foto mocht Harrie Banken (Excelsior) deze officieel in ontvangst nemen van Bas Kleinveld (Studio Campo). Hetzelfde design zal ook op diverse toonbanken en prikborden aangetroffen worden op de flyer die is ontwikkeld voor het Woerden 650 Zomerfeest, dat op 9 september wordt afgetrapt met het Excelsior Promsconcert. De laatste twee weken voor het evenement zul je deze poster ook langs de Woerdense wegen aantreffen in de driehoeksborden van ESH en op de infozuilen.

Poster en flyer vermelden het webadres van Excelsior voor meer info en tickets (zie ook link hierboven), maar je kunt via deze link ook rechtstreeks naar de ticketsite.

In ons clubgebouw De Speeldoos vind je altijd een stapeltje flyers op de bar. Eigen leden en andere bezoekers kunnen deze meenemen en verdelen onder familie, vrienden en andere geinteresseerden. Wil je graag een aantal flyers ontvangen en heb je geen toegang tot De Speeldoos, laat het dan even weten via info@excelsior-woerden.nl.