Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Singelgrachtconcert 2022 in ‘vogelvlucht’

Impressie Excelsior Singelgrachtconcert 2022 (Cecil van der Raadt)

Vrijdagavond 9 juni 2022 vond het Excelsior Singelgrachtconcert plaats in de Woerdense haven.

Cecil van der Raadt produceerde hiervan de volgende impressie. Het orkest, enkele solisten, de presentatoren, het Woerdens Promskoor (waar ook zijn partner in zingt) komen hier goed in beeld en zijn ook duidelijk te horen. Cecil heeft ook gefilmd met zijn drone, dus via dit filmpje krijgt je ook een mooi overzicht vanuit de lucht van de vele opduwertjes die de Woerdense Havendagen bezocht hebben en van de entourage waarin het Singelgrachtconcert plaatsvond.

Fotograaf Hans Pieters publiceerde eerder al een mooie foto-impressie van ons Singelgrachtconcert op zijn fotoblog. Daarin zijn ook alle 9 solisten die deze avond opgetreden hebben prachtig in beeld gebracht. 

Havendagen Singelgrachtconcert