Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Koningsdag 2022

Twee jaar op rij konden we met ons fanfarecorps niet uitrukken met Koningsdag, vanwege corona.

Gelukkig kon het dit jaar eindelijk wel weer en mochten we ook de bewoners van zorgcentrum Careyn Weddesteyn weer verblijden met onze muziek. We speelden daar buiten bij twee paviljoens en binnen in het restaurant. Uiteraard werden deze optredens steeds afgesloten met het Wilhelmus.

Na beloond te zijn met een kopje koffie, thee of iets fris, marcheerden we richting Kerkplein waar de Woerdense aubade om twaalf uur begon. Samen met de muzikanten van De Vriendschap speelden we onder leiding van onze voorzitter Ruud den Heeten o.a. Ik hou van Holland, Als de zon schijnt, De Zilvervloot en Het Woerdens Loflied. Dat laatste lied bleek nog een hele uitdaging om goed mee te zingen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Via dit filmpje krijg je in tien minuten en leuke samenvatting van onze optredens. Met dank aan Cecil van der Raadt.

Voorzitter Ruud den Heeten dirigeert zowel Excelsior als De Vriendschap tijdens de aubade.