Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

We’ll meet again

75 jaar vrijheid – Vrijheidsconcert van Excelsior Woerden

Jammer en nog steeds onwennig dat het niet doorgaat, maar nu eerst samen het coronavirus onder controle krijgen. Daarom doen we een mooi rood-wit-blauw lint om onze plannen en bewaren we die tot later. Ons publiek gaat dan alsnog genieten van orkest, zangers, Woerdens Promskoor en de diverse acts die wij in petto hebben.

In totaal zo’n 150 artiesten die nu tijdelijk hun adem inhouden en popelend uitkijken naar tijden waarin zij weer publiekelijk van zich mogen laten horen. Vandaag haal ik mooie herinneringen op met foto’s van eerdere optredens (zoek maar eens op Excelsior op de fotoblog van Hans Pieters) en ik hou mij vast aan de toepasselijke woorden van Vera Lynn …