Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Update Woerdens Promskoor

 

Zaterdag 1 februari was de eerste officiële repetitie van dit nieuwe projectkoor. Er is voortvarend gerepeteerd onder leiding van dirigent Anna Kok. De bijgaande foto’s geven hiervan een impressie.

 

Tijdens haar zwangerschapsverlof zal Anna worden vervangen door Johan van der Zwet, dirigent van o.a. popkoor Encore uit Kockengen. Er volgen nu nog twee repetities, en een generale met orkest, om het koor klaar te stomen voor de concerten ter gelegenheid van ’75 jaar vrijheid’ op 5 mei a.s. en ‘De 24 uur van Woerden’ op 15 mei a.s.

Daarnaast worden twee extra studiemiddagen georganiseerd voor koorleden die hulp nodig hebben bij, of vragen hebben over, het instuderen van hun partijen. Deze middagen worden begeleid door Henk van van Harmelen, dirigent van Just Singing en voormalig dirigent van Koordaat (waarmee hij twee keer op de Proms optrad).

Anna Kok blijft de koordirigent die het projectkoor vanaf komend najaar gaat voorbereiden op de optredens met Excelsior in 2021 (Promsconcert en Singelgrachtconcert).

We kunnen nog steeds enkele hoge sopranen en tenoren gebruiken voor dit projectkoor, maar aangezien de repetities voor de try-outs inmiddels zijn gestart is het afhankelijk van de koorervaring van nieuwe inschrijvers of ze hier nog aan kunnen meedoen of pas bij de concerten in 2021 kunnen meezingen.

Vragen of opmerkingen over dit projectkoor kun je richten aan info@excelsior-woerden.nl