Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Aanmelding projectkoor Proms 2021

Sinds het eerste Excelsior Promsconcert in 1997 hebben al meer dan 10 verschillende Woerdense koren opgetreden tijdens dit Woerdense evenement. Aanvankelijk veelal met uitsluitend eigen repertoire, maar gaandeweg is een intensievere samenwerking ontwikkeld omdat Excelsior met arrangementen is gaan werken waarin niet alleen orkest en solist, maar ook een meerstemmig (SATB) koor een belangrijke partij heeft.

Vanwege de aanstaande jubileumeditie nodigt Excelsior al die koorleden die al eerder meezongen, maar ook andere ervaren zangers die een extra uitdaging zoeken, uit om zich aan te melden voor het projectkoor dat zal optreden tijdens haar 20e Promsconcert op 20 maart 2021. Het gaat om 100 mannen en vrouwen (mogen ook stellen zijn), die aan de hand van bladmuziek en geluidsopnames in staat zijn zich gedegen voor te bereiden op slechts 4-5 repetities onder leiding van een professionele koordirigent.

Om een indruk te krijgen van de Proms 2019 kun je HIER de reportage bekijken van Hans Pieters. Binnenkort vind je daar ook de foto’s van het Singelgrachtconcert van 14 juni, een openluchtversie van de Proms ‘Excelsior goes Broadway’. Daar kon je alvast meezingen en proberen of het iets voor je is!

Heb je interesse om mee te doen in 2021? Stuur dan een mailtje naar info@excelsior-woerden.nl met als onderwerp ‘Aanmelding koor Proms 2021’ en vermeld voor- en achternaam, adres, telefoonnummer, stem (SATB) en koorervaring.

Na de aankondiging op het Singelgrachtconcert stromen de aanmeldingen binnen. De eerste 25 aspirant-koorleden worden in het najaar door Excelsior uitgenodigd op het Woerdense partyschip ‘Sweet Caroline’ voor een reisje langs de Oude Rijn!