Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Avond4daagse 23 mei 2019

Avondvierdaagse Woerden.
Donderdagavond, de stembussen waren nog een paar uur open, kwam er een eind aan de vierdaagse in Woerden. Traditiegetrouw gaven Excelsior en De Vriendschap acte de presence. Het weer was stralend, de wandelaars liepen, een enkele uitzondering daargelaten, niet op hun laatste benen en de sfeer was geweldig.
Excelsior speelde voortreffelijk en dat gold zeker voor de Drumband. Ruud Jansen ontpopte zich wederom als een voortreffelijke tambour-maître. Dat hij aan het begin van het optreden even zijn sjerp was vergeten zij hem vergeven. Hij herstelde die omissie snel en voortvarend zonder dat iemand dat heeft gemerkt.
Nieuw was dit keer dat het Exercitieveld niet beschikbaar was, vanwege het Lentefestival dat zich daar gaat afspelen. De daarvoor opgetrokken tenten verhinderde het vertrek aldaar van de lopers.