Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Blokfluitleerlingen di 15:30 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
info@excelsior-woerden.nl

Excelsior goes Broadway

Dit is het thema van het Excelsior Promsconcert op zaterdag 16 maart 2019.

Bij Broadway denk je meteen aan Manhattan en Times Square met de vele theaters en musicals. Miljoenen toeristen spenderen jaarlijks hoge bedragen aan toegangskaarten, hotels en milieu-onvriendelijke vliegreizen om deze shows live bij te kunnen wonen. Dat alles kan musicalliefhebbers in Woerden en omgeving op 16 maart a.s. bespaard blijven, want vlakbij huis maakt Excelsior een muzikale reis naar Broadway en brengt daarmee een avond vol entertainment naar de tot Broadway-theater omgetoverde Sporthal Snellerpoort.

Overigens komen liefhebbers van ander repertoire eveneens aan hun trekken, want ook deze Proms kent weer een heel divers programma. Behalve musicalhits bevat de playlist veel andere populaire of klassieke toppers, zoals van Aretha Franklin, Dvorak, Gershwin, John Williams, Queen en Verdi.

Voor wie dat nog niet genoeg entertainment is verzorgt koor Rhythm & Friends naast haar bijdrages aan het Promsconcert een gezellige sing-along tijdens de afterparty.

In de komende maanden zal op deze website en op onze Facebookpagina meer informatie verschijnen over wanneer en waar de kaarten in de voorverkoop gaan en welke artiesten deze keer het Promspodium gaan betreden.

Maar blokkeer nu alvast de avond van zaterdag 16 maart 2019 in je kalender, want deze Broadway-show mag je gewoon niet missen.