Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Excelsior goes Broadway

Dit is het thema van het Excelsior Promsconcert op zaterdag 16 maart 2019.

Bij Broadway denk je meteen aan Manhattan en Times Square met de vele theaters en musicals. Miljoenen toeristen spenderen jaarlijks hoge bedragen aan toegangskaarten, hotels en milieubelastende vliegreizen om deze shows live bij te kunnen wonen. Dat alles kan musicalliefhebbers in Woerden en omgeving bespaard blijven, want op 16 maart maakt Excelsior een muzikale reis naar Broadway en brengt daarmee een avond vol entertainment naar de tot Broadway-theater omgetoverde Sporthal Snellerpoort.

Liefhebbers van ander repertoire komen eveneens aan hun trekken, want ook deze Proms kent weer een heel divers programma. Behalve musicalhits bevat de playlist veel populaire en klassieke toppers, zoals van Aretha Franklin, Dvorak, Gershwin, John Williams, Queen, Tina Turner en Verdi.

Voor wie dat nog niet genoeg entertainment is verzorgen de enthousiaste zangers van Rhythm & Friends niet alleen de koorpartijen gedurende het Promsconcert, maar staan zij ook garant voor een gezellige sing-along tijdens de afterparty.

In de komende maanden zal op deze website en op onze Facebookpagina meer informatie verschijnen over wanneer en waar de kaarten in de voorverkoop gaan en welke artiesten deze keer het Promspodium gaan betreden.

Maar blokkeer nu alvast de avond van zaterdag 16 maart 2019 in je kalender, want deze Broadway-show mag je gewoon niet missen.