Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Zomerconcert van Excelsior in de Weddesteynkapel

Het zit er weer op voor Excelsior.
Althans voor de zomervakantie. Zaterdag 16 juni vond in de Weddesteynkapel het Zomerconcert plaats. Voor Excelsior een herhaling van zetten, want nagenoeg dezelfde nummers speelde het orkest op Bevrijdingsdag in het centrum van Woerden.
Nu dus in de Weddesteynkapel. Volgens de secretaris van het bestuur van die kapel, Joop Vianen, was het de 5de keer dat Excelsior daar optrad. En weer met succes deze keer. De zaal was tot de laatste stoel beet en er zat zelfs publiek op het balkon.
Sofie de Bruijn, Sien Maitimu, Ben Pernot, Peter Ravensberg en Vera van Vliet soleerden in bekende zangnummers en van het eigen orkest waren Lourens den Hollander op Bugel en Marcel v.d. Werff op Vibrafoon de solisten.
Het was kortom een geslaagd concert. Organisator Harrie Banken, die na afloop bloemen uitdeelde, kan terugzien op een geslaagd concert.