Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Jeugdmaskerade

Vakantieweek Woerden bijna ten einde.
Als de week bijna aan haar einde is, is het tijd voor de Jeugdmaskerade. Excelsior had de eer om de optocht te openen. Het organiserend comité had daar speciaal om gevraagd. Reden: al jaren lopen de muzikanten er ook verkleed bij en de WVW wilde die traditie graag in ere houden. Prinsen en prinsessen waren het thema van 2017.
Excelsior hield zich daar keurig aan, maar het moet gezegd: sommigen leken exact op iemand van Koninklijke bloede, maar anderen hadden wel een bijzondere interpretatie van de koninklijke hoogheden.
Wat dit jaar opviel was dat de trombonisten ontbraken. Wie er wel waren: een Iers gezin, speciaal voor de Vakantieweek overgekomen, dat genoot van de muziek en de daarop volgende stoet van de jongens en meisjes die meeliepen of zaten in een door hun ouder getrokken voertuig. Leuk vonden ze ook de twee wagens vol met medewerkers van de WVW. Alleen een noodkreet van hen: mag die muziek op die wagens volgend jaar wat zachter!