Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Voorspeelmiddag voor de jeugd van Excelsior

Voorspeelmiddag1 - 1

Voorspeelmiddag3 - 1

Voorspeelmiddag4 - 1

Voorspeelmiddag5 - 1

Voorspeelmiddag6 - 1

Voorspeelmiddag7 - 1

Voorspeelmiddag9 - 1

Voorspeelmiddag10 - 1

Voorspeelmiddag11 - 1

Voorspeelmiddag12 - 1

Voorspeelmiddag13 - 1

Voorspeelmiddag14 - 1

Voorspeelmiddag15 - 1

Voorspeelmiddag16 - 1

Voorspeelmiddag17 - 1

Voorspeelmiddag18 - 1

Voorspeelmiddag19 - 1

Voorspeelmiddag20 - 1

Voorspeelmiddag21 - 1

Voorspeelmiddag21 - 1

Voorspeelmiddag22 - 1

Voorspeelmiddag23 - 1

Voorspeelmiddag - 4

Voorspeelmiddag - 5

Voorspeelmiddag - 6

Voorspeelmiddag - 20

Voorspeelmiddag - 23

Voorspeelmiddag - 25

Voorspeelmiddag - 28

Voorspeelmiddag - 30

Voorspeelmiddag - 31

Voorspeelmiddag - 33

Voorspeelmiddag - 35

Voorspeelmiddag - 37

Voorspeelmiddag - 38

Voorspeelmiddag - 40

Voorspeelmiddag - 42

Voorspeelmiddag - 44

Voorspeelmiddag - 49

Voorspeelmiddag - 50

Voorspeelmiddag - 51

Voorspeelmiddag - 52.
Een openbaring, dat was het vertoonde spel van de leerlingen van Excelsior op de Voorspeelmiddag. Gisteren was het zo ver. De leerlingen van Fabian Vos en Hennie Hordijk lieten horen hoe ver ze al gevorderd waren op hun instrument. En dat was best goed. Neem de broertje den Hollander. Thijs (althoorn) en Sander (bugel) gaan echt vader Lourens en opa Rens achter na. Dat duurt zeker nog een aantal jaren tot het zo ver is, maar de potentie is er. Beiden speelden een Mexicaans volksliedje en het was inderdaad of je in dat land vertoefde. Goed ging het ook bij opa en kleinzoon op althoorn en vader en zoon op bugel. Met zulke combinaties kan je als Excelsior met vertrouwen de toekomst in.
Bijzonder goed op dreef waren ook de leerlingen op de saxofoon. Merijn, Marijn, Tessa en Lieke acteerden op uitstekend niveau.
Leuk die middag was dat de majorettes mee deden. Lisa, Elyse, Daisy, Cathalijne en Marina schotelden het publiek een aantrekkelijke show voor. Instructrice Wendy Ho ten Soeng had eer van haar werk. Absoluut!
Voordat de jury de prestaties gingen beoordelen speelden Fabian Vos en Rob Hofman een tromboneduet en Lourens een cornet partij. Vooral het optreden van Lourens op een instrument waarop hij (bijna) nooit speelt maakte indruk. Dat laatste gold ook voor de Woerden 7. Zeven instrumentalisten afkomstig uit die Original Rheinstädter Musikanten met het bekende Böhmische en Egeländer repertoire.
Toen kwam de jury in actie. Eerst Astrid Vink voor de majorettes en toen na langdurig beraad de jury (Menno en Fabian) voor de blazers. In de woorden van Mennno: “Jureren is nog best lastig merkte ik. Op het juryrapport moet uiteindelijk ook niet de nadruk liggen, maar op een gezellige muziekmiddag. Toch kijken de leerlingen er natuurlijk vol spanning naar uit. Ieder heeft een eigen rapport gekregen met opbouwende opmerkingen en complimenten. Merijn (de jongste op altsax) was wat mij betreft de verrassing. Hij speelt pas sinds een jaar (na de vorige voorspeelmiddag) en hij speelde echt heel goed. De saxen maakte sowieso indruk!”