Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Singelgracht-concert – vrijdag 9 juni

Op vrijdag 9 juni is het eindelijk zover. Om 19:45 uur opent Chris Nieuwpoort de Havendagen Woerden en even later neemt Mariëtte van Slagmaat de microfoon van hem over om het Singelgrachtconcert van Excelsior te presenteren. Dat wordt een uniek en veelzijdig muzikaal spektakel, waarvan het publiek dobberend in bootjes op het water of zittend langs de kade van de haven gratis getuige kan zijn.

Nooit een Excelsior Promsconcert bijgewoond? Dan moet je zeker eens naar deze ‘Proms op het water’ komen om te genieten van mooie ballads, klassieke aria’s, leuke meezingers en swingende popnummers. Een kleine selectie van wat de solisten Anke Smits, Elize Verlaan, Martine Zuidam, Bas Dokter, Marcel Fokker en Peter Ravensberg eerder op de 18e Proms lieten horen vind je elders op deze website.

Maar op 9 juni hebben ze nog veel meer verrassingen in petto en bovendien is er nieuw repertoire toegevoegd. Ook orkest, combo en koor Fabulous! staan al te popelen en wie weet komen er zelfs nog dansers mee naar de haven. Het podium ligt gedeeltelijk in het water, naast de restaurant De Dukdalf, en met ‘Dancing on the seashore’ trapt dirigent Hans van Hees dit Woerdense feestje gepast af; want gedanst zal er worden aan de Haven.

Het wordt een non-stop programma van 20:00 – 22:00 uur. Zorg dat je erbij bent!