Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Generale Repetitie voor de PROMS.

Zaterdag 11 maart van 11.00 tot 16.00 uur werd in de Weddesteynkapel de generale repetitie voor de PROMS gehouden. Het was een heel intensieve dag voor de musici en de zangers, maar het resultaat geeft alle vertrouwen in een uitstekende uitvoering van de PROMS. Excelsior en entourage, de zangers, het koor en de dansers, zijn gewoon klaar voor de PROMS.

A.s. zaterdag 18 maart is het dan zo ver. Dan barst in sporthal Snellerpoort het spektakel van de PROMS los. Fanfareorkest Excelsior treedt dan op en ondersteunt tijdens het concert een aantal Woerdense zangers en zangeressen, het koor Fabulous! uit Bodegraven, 60 vrouw sterk en dansschool D’Joy met 40 danseressen. De avond wordt gepresenteerd door Mariëtte Slagmaat, in cultureel Woerden geen onbekende, en Koos van Geest. Hij presenteerden twee jaar geleden in zijn eentje de PROMS en dat voelde goed.

Dat PROMS gaat lukken met een programma waarin bekende nummers van wereldsterren als Frank Sinatra, Dolly Parton, Tina Turner, Bryan Adams en Tom Jones voorbij komen en waarin ook songs van Nederlandse sterren als Rob de Nijs en Anouk ten gehore zullen worden gebracht. Dirigent Hans van Hees van Excelsior heeft er alle vertrouwen in dat het een spectaculaire uitvoering wordt, waarbij het accent vooral ligt op wat Woerden aan muzikaal talent in huis heeft. Op een van de foto’s staan alle zangers en zangeressen op een rijtje. Het zijn Bastiaan Sparnaay, Marcel Fokker, Peter Ravensberg, Elize Verlaan, Bas Dokter, Lodewijk Stalman, Martine Zuidam en Anke Smits.

Een uitvoering als de PROMS kost best veel geld. De toegangsprijzen, voorverkoop € 10, aan de zaal € 12.50, zouden veel hoger liggen als de kosten door die toegangsgelden gedekt zouden moeten worden. Maar gelukkig wordt de organisatie gesteund door sponsoren als het VSB fonds, Cultuur Platform Woerden, Rabobank en Clipper.

Ten slotte: door Herman Banken is een geweldig leuk filmpje gemaakt van de Generale Repetitie. Een voorproefje van wat er zaterdagavond in sporthal Snellerpoort staat te gebeuren.

Voor meer informatie over Excelsior en haar Promsartiesten zie www.excelsior-woerden.nl en facebook.com/excelsiorwoerden