Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Galeriehoudster Mariette Slagmaat presenteert Proms

Persbericht, 5 maart 2017

Mariette

Promsconcert Excelsior ‘Seasons & Sentiments’
Zaterdag 18 maart, 20:00 uur, entree 12,50 euro (10 euro voorverkoop)
Sporthal Snellerpoort, Steinhagenseweg 3b te Woerden

Terwijl orkest, solisten, koor en dansers zich voorbereiden op de muzikale invulling van de Proms, leggen de presentatoren de laatste hand aan hoe zij het publiek mee gaan nemen door dit uitgebreide programma van seizoenen en sentimenten.

Koos van Geest, die ook de vorige Promseditie presenteerde, is deze rol op het lijf geschreven als hotelier met muzikale roots. Hij wordt dit jaar ter zijde gestaan door Mariëtte van Slagmaat, welbekend van haar Galerie in de Leidsestraatweg. De goedgebekte, enthousiaste en cultuurminnende Mariëtte zal ongetwijfeld proberen de sentimenten bij het publiek naar boven te halen. Daarbij uiteraard ondersteund door een bijpassend design van haar vele kleurrijke en modieuze jurken.

Op 11 maart komen alle artiesten nog één keer bij elkaar voor een generale repetitie in Kapel Weddesteyn. Ongetwijfeld zal daar blijken dat ook de presentatoren er klaar voor zijn om het publiek een grandioze avond te gaan bezorgen op 18 maart.

Dit Woerdense evenement is mede mogelijk gemaakt door o.a. Cultuur Platform Woerden, VSB fonds, Rabobank en Clipper MS. De voorverkoop is in volle gang bij Cafetaria Friendly’s (Plantsoen 2) en Muziek Van Vliet (Leidsestraatweg 9). Deze loopt tot uiterlijk 17 maart. Op 18 maart zijn de kaarten uitsluitend nog tegen normaal tarief aan de kassa verkrijgbaar.

Meer informatie over evenement en kaartverkoop via www.excelsior-woerden.nl.