Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Nog op de kop af 20 dagen. Dan is het PROMS-time!!!!

Persbericht, 26 februari 2017

Landelijk talent op Proms

Promsconcert Excelsior ‘Seasons & Sentiments’
Zaterdag 18 maart, 20:00 uur, entree 12,50 euro (10 euro voorverkoop)
Sporthal Snellerpoort, Steinhagenseweg 3b te Woerden

Dinsdag 21 februari puilde het clubgebouw De Speeldoos van Excelsior uit met muzikaal talent. Niet alleen de 45 muzikanten van het Promsorkest repeteerden, maar ook het 70 leden tellende Promskoor Fabulous! uit Bodegraven zong mee. Als achtergrondkoor en met enkele eigen werken levert Fabulous! op 18 maart een belangrijke muzikale bijdrage en deze gezamenlijke repetitie bewees al dat dit heel bijzonder gaat worden.

De kwaliteit van de solisten die Excelsior deze avond op het podium brengt kent ook zijn weerga niet. Naast de zeven locale of regionale zangers, waaronder de zeer bekende Woerdenaar Marcel Fokker, brengt Excelsior deze editie ook een landelijk bekende artiest op de planken. Bastiaan Sparnaay vertolkte in 2013 de rol van Tony in de West Side Story van het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam en zong in seizoen 2014 in de musical Soldaat van Oranje. Recentelijk speelde hij in Kiss Of The Spider Woman van Opus One (2015 en 2016).

Op de Proms zingt hij samen met Fabulous! het emotionele popnummer Earth Song van Michael Jackson. Met Peter Ravensberg brengt hij het pittige duet Don’t let the sun go down (Elton John en George Michael) en ten slotte kraakt Bastiaan de hoge noten in de klassieke formatie ‘De Drie Tenoren’.

Op 11 maart komen alle artiesten nog één keer bij elkaar voor een generale repetitie in Kapel Weddesteyn. Daar is meer ruimte om ook de 40 dansers de ruimte te geven. Ilana Immerzeel, de eigenaresse van dansschool D’joy, staat garant voor een aantal wervelende dansshows tijdens de Proms.

Dit Woerdense evenement is mede mogelijk gemaakt door o.a. Cultuur Platform Woerden, VSB fonds, Rabobank en Clipper MS. De voorverkoop is in volle gang bij Cafetaria Friendly’s (Plantsoen 2) en Muziek Van Vliet (Leidsestraatweg 9). Deze loopt tot uiterlijk 17 maart. Op 18 maart zijn de kaarten uitsluitend nog tegen normaal tarief aan de kassa verkrijgbaar.

Meer informatie over evenement en kaartverkoop via www.excelsior-woerden.nl.