Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

40 D’joy dansers op Proms

Persbericht, 12 februari 2017
Proms2017djoy foto

Promsconcert Excelsior ‘Seasons & Sentiments’
Zaterdag 18 maart, 20:00 uur, entree 12,50 euro (10 euro voorverkoop)
Sporthal Snellerpoort, Steinhagenseweg 3b te Woerden

De voorbereidingen voor dit megamuziekevenement zijn in volle gang. Het orkest van Excelsior repeteert met name nog op de lastigste passages uit het uitgebreide programma van instrumentale nummers en begeleidingsmuziek. Alle solo’s zijn verdeeld onder de acht zangers en ook al enkele keren met orkest en combo doorgenomen. Binnenkort vindt de eerste gezamenlijke repetitie met het dameskoor Fabulous! plaats. Stap voor stap vallen zo alle stukjes van de puzzel in elkaar.

Wat nog ontbreekt zijn de bijkomende dansshows. Maar ook daar wordt sinds maanden hard aan gewerkt en wel door Ilana Immerzeel, eigenaresse van Dansschool D’joy in Oudewater, Kamerik en Montfoort. Op 18 maart brengt ze in totaal 40 dansers op het Promspodium, verdeeld over zes groepen die qua stijl variëren van klassiek ballet tot hiphop. Zo bewegen de jongste ballerina’s gracieus op muziek uit de Disneyfilm Frozen en dansen streetdance groepen de vonken uit de vloer op popnummers als Summer 69 (Bryan Adams) en Walking on Sunshine (Katrina & The Waves).
Met zoveel danstalent uit de drie locaties zou de Proms wel eens kunnen ontaarden in een ware ‘Groene Hart Dance Battle’. Dat wil je niet missen!

Op 14 januari startte Excelsior de voorverkoop voor dit Woerdense evenement. Kaarten en flyers zijn inmiddels ook te verkrijgen bij Cafetaria Friendly’s (Plantsoen 2) en Muziek Van Vliet (Leidsestraatweg 9).
De voorverkoop loopt tot uiterlijk 17 maart. Op 18 maart zijn de kaarten uitsluitend nog tegen normaal tarief aan de kassa verkrijgbaar.

Meer informatie over evenement en kaartverkoop via www.excelsior-woerden.nl.

Bijlage: Foto’s van de dansgroepen uit Oudewater (bron: Ilana Immerzeel)

Proms2017djoy fotomix