Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Promsdebuut van Koor Fabulous! uit Bodegraven

Persbericht, 22 januari 2017

Promsconcert Excelsior ‘Seasons & Sentiments’
Zaterdag 18 maart, 20:00 uur, entree 12,50 euro (10 euro voorverkoop)
Sporthal Snellerpoort, Steinhagenseweg 3b te Woerden

Koor Fabulous! uit Bodegraven maakt dit jaar haar debuut op het Promspodium van Excelsior. Het uit circa 70 enthousiaste dames bestaande koor valt onder de bezielende leiding van zanger, stempedagoog en dirigent Maurits Draijer. Als solozanger heeft Maurits zelf al diverse keren een Promspodium betreden. Dit keer zal hij dat doen als dirigent van koor Fabulous!

Het ambitieuze koor beschikt over een divers repertoire met muziekstijlen als pop, rock, musical en soul en laat regelmatig van zich horen tijdens concerten en korte optredens in Bodegraven en omstreken. Mooie songs als All of me van John Legend en Jar of hearts van Christina Perri, de soulvolle medley met songs van Aretha Franklin, genaamd Queen of Soul, het Afrikaans klinkende Adiemus van componist Karl Jenkins en een prachtige medley met muziek uit Les Misérables zijn slechts enkele voorbeelden uit het afwisselende repertoire van koor Fabulous!
Tijdens het Promsconcert zal Fabulous! als achtergrondkoor fungeren bij diverse Promsnummers, maar zij zal het publiek ook verrassen met een aantal songs uit het eigen repertoire. Welke dat zijn, dat blijft nog even een verrassing.
Op 14 januari startte Excelsior de voorverkoop voor dit Woerdense evenement. Kaarten en flyers zijn inmiddels ook te verkrijgen bij Cafetaria Friendly’s (Plantsoen 2) en Muziek Van Vliet (Leidsestraatweg 9).
De voorverkoop loopt tot uiterlijk 17 maart. Op 18 maart zijn de kaarten uitsluitend nog aan de kassa verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.

Meer informatie over evenement en kaartverkoop via www.excelsior-woerden.nl.

fabulous-1-1024x683