Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Kerstconcert in de St. Fransiscuskapel op zaterdagmiddag 10 december 2016

Op zaterdag 2 juli gaf Excelsior haar eerste Kapelconcert in de mooi gerestaureerde kapel van Weddesteyn. Het was eigenlijk een try-out om de akoestiek van deze nieuwe Woerdense concertruimte te testen, maar het werd meteen een zodanig succes dat besloten werd om hier vaker terug te keren. Het publiek hoeft hiervoor niet te wachten tot volgend jaar zomer, want al op zaterdagmiddag 10 december kunnen muziekliefhebbers hier weer terecht. Vanaf 14:00 uur speelt Excelsior een programma dat varieert van een populaire Stevie Wonder medley tot indrukwekkende muziekstukken over de mooie Amerikaanse staat Oregon en het ijskoude continent Antarctica.
Maar het publiek wordt ook alvast opgewarmd voor de kerstdagen met nummers als Santa Claus is comin’ to town, When a child is born en Feliz Navidad.

De toegang tot dit concert is wederom gratis maar Stichting Kapel Weddesteyn en Excelsior stellen een vrijwillige bijdrage in de kosten van harte op prijs. Koffie, thee en frisdrank is verkrijgbaar vooraf, in de pauze en na afloop. Het programma zal tot uiterlijk 16:00 uur duren.