Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

KAMPIOEN!!!! De Drumband van Excelsior is kampioen van Nederland!!!

Bestuurslid Juriaan Korver belde het nieuws direct na het behalen van dit kampioenschap door: de Drumband van Excelsior is Nederlands kampioen geworden in Waalwijk.
Met maar liefst 90.87 punten. Eeuwige concurrent uit Losser scoorde rond de 88 punten. Niet goed genoeg voor de tweede plaats. Die ging naar St.Ceacilia uit Zegge (gem. Rucphen, Noord Brabant) met 90.12 punten.
Volgens Juriaan is dit kampioenschap HET eerbetoon aan de in september 2014 overleden instructeur Hennie de Rouw.
Terechte media-aandacht.

Nederlands Kampioen wordt je maar een keer per jaar en als je dat wordt dan verdien je media-aandacht. De Drumband van Excelsior, koud twee dagen na het behalen van het kampioenschap, heeft die aandacht gekregen. Het Facebook-bericht van gisteren is al door ruim 2.500 mensen bekeken. De regio Woerdeneditie van het AD/GH opende vanmorgen de eerste pagina met een foto + begeleidend commentaar over het succes dat de Drumband in Waalwijk behaalde.
Woerden TV pakte ook uit met uiteraard fraaie filmbeelden.
https://youtu.be/Y7zIJsib1os

Het Facebookbericht over het behaalde kampioenschap van de Drumband is ruim 2.500 keer bekeken. Ook zijn tientallen felicitaties binnengekomen. Leuk is het hier te vermelden dat de eerste felicitatie nog in de bus op weg naar Woerden kwam van burgemeester Victor Molkenboer. Ook oud burgemeester Hans Schmidt bleef niet achter. Ook van zijn kant de hartelijke felicitaties met dit geweldige resultaat.