Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Jubilate Deo in De Speeldoos. Oefenen voor de PROMS

Het gaat hard. Iets minder

dan een week en dan is het zo ver: de PROMS. Aan die PROMS doet niet alleen Excelsior mee, maar naast een Zweeds dameskoor en enkele solisten ook het grote Jubilate Deo koor uit Woerden. Trouwe kerkgangers van de Bonaventura Parochie kennen dat koor natuurlijk al wat langer, maar voor veel leden van Excelsior was het gisteren de eerste kennismaking.
Jubilate Deo zingt namelijk met een aantal PROMS nummers mee. Uiteraard is daarvoor oefening nodig, zeker bij het samen zingen en spelen. Het was druk in De Speeldoos, want naast 30 muzikanten waren zeker 50 koorleden present.
Dat was dus gisteravond. Voor Excelsior was het een extra repetitie, naast die van dinsdag.
Hoe het klonk, dat samenspel? Helemaal onbevooroordeeld ben ik natuurlijk niet, maar ik moet zeggen dat het bij mij goed klonk. Veel anderen waren het gelukkig met mij eens. Op naar volgende week zaterdag, naar sporthal de Snellerpoort, naar het ondergaan van de 17e PROMS. Luisteren naar en spelen van hemelse muziek.