Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Jubilarissenavond Excelsior

Gisteren, 7 maart 2015, was het dan zo ver. Jubilarissenavond bij Excelsior. Belangrijkste feestvarkens waren de jubilarissen Dirk Schippers en Cees Wisseloo. Want 60 jaar lid van deze vereniging. een mensenleeftijd. Ongeveer 100 gasten woonden de huldiging bij. De stemming zat er vanaf het begin goed in. Burgemeester Victor Molkenboer had voor beiden de nodige anekdotes in de achterzak zitten. Hij vertelde ze met smaak en Cees en Dirk wisten zich de voorvallen, als was het de dag van gisteren, nog moeiteloos voor de geest te halen.
Maar er waren ook anderen die gehuldigd werden. Als eerste kwamen de meisjes Elise Wemermans (5 jaar lid) en Daisy Hoogendoorn (10 jaar lid) aan de beurt. Daarna Amanda Wigboldus (20 jaar lid) en Herman Stoof (25 jaar lid).
Voor elke jubilaris nam de burgemeester ruim het woord. Jubilaris Menno Hordijk, 25 jaar lid, was er niet bij. Uitgerekend op deze dag vierde hij zijn 12 1/2 jarig huwelijksfeest met vrouw en kinderen in Rome. Het bestuur zal hem op de e.v. bestuursvergadering huldigen.
Daarna was het woord aan wethouder Yolan Koster die kwam meedelen dat het de Koning behaagd had de secretaris van Excelsior te benoemen tot lid in de orde van Oranje Nassau.
Toen die huldiging achter de rug was, zie boven, werd de nieuwbouw feestelijk geopend en traden De Mannen op, met gitaar en contrabas versterkt met Arno Baars op een soort drumgeval.