Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Marc Busscher 10 jaar voor de Kapel.

Vrijdag jl. repeteerde de muziekkapel van Excelsior, die Original Rheinstadter Musikanten. In de pauze vroeg Excelsiorvoorzitter, Ruud den Heeten, het woord. Hij richtte zich tot de dirigent van het orkest, in het jargon Kapelmeester genaamd, Marc Busscher. Daar was reden voor. Marc staat dit jaar 10 jaar voor de Kapel en dat moet natuurlijk herdacht worden. In die tijd is het nodige gebeurd. Er zijn muzikanten vertrokken en er zijn muzikanten bijgekomen. Zo gaat dat in deze wereld. Het belangrijkste is echter dat de muzikale kwaliteiten van de Kapel er in die jaren steeds op vooruit zijn gegaan. Ruud legde daar in zijn speech de nadruk op. Namens het orkest bood hij Marc een heel goede fles whiskey aan, een cadeaubon en bloemen voor echtgenote Janna, die overigens klarinet in de Kapel speelt.