Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Volle bak met de Kerstbingo

Kerstbingo bij Excelsior zaterdagavond jl. en het was een volle bak in De Speeldoos. Ik telde slechts 3 onbezette stoelen.
Onder leiding van bingomaster, Dirk Schippers, werden 250 prijzen verdeeld. Leuk dat Dirk’s vrouw een van de eerste prijzen binnenhaalde. Absoluut geen doorgestoken kaart, verzekerde Dirk en ik geloof hem op zijn woord. Geen kinderachtige prijzen trouwens. Zowel kwalitatief als kwantitatief. 250 prijzen waren er maar liefst. Onze sponsors hartelijk dank. Dank die ook uitgaat naar die leden van Excelsior die de prijzen binnen gehaald hebben.
Administrateur Kees Batelaan, ook enthousiast samen met Adrie aan het bingoën, kon evenals Dirk en Kees, verantwoordelijk voor de catering, tevreden zijn na afloop De kas van de club is een mooi bedrag rijker geworden.
Op naar de Paasbingo.