Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Sint en Piet bij Excelsior

Het is een cliché maar daarom niet minder waar: Sinterklaas heeft het in de dagen voor zijn echte verjaardag ontzettend druk. En wat is het dan goed om hem en zijn gevolg in het clubhuis van het Fanfarecorps Excelsior aan de Singel 45a te Woerden aan te treffen. Dit alles gisteren, vrijdagavond de 28ste november 2014.
Hij kwam precies om 19.00 uur binnen wandelen, alsof dat zo was afgesproken, maar daarvoor hadden de aanwezige kinderen volop genoten van een pannenkoekenmaaltijd.
Daarna werden er spelletjes gedaan onder leiding van de leden van de Jeugdcommissie, Astrid, Ariane en Menno en werd er muziek gemaakt.
Sinterklaasliedjes, gespeeld door een orkest bemenst door jeugdige leerlingen en enkele oude rotten. Dat alles onder leiding van Excelsior-voorzitter, Ruud den Heeten. Hij was het ook die Sinterklaas namens de vereniging van harte welkom mocht heten en hem uitgeleide deed.
Een geslaagde avond, dat laten de foto’s wel zien. Proficiat voor de Jeugdcommissie. Ook het optreden van de blokfluitgroep onder leiding van Henny Hordijk was top.
Een uitgebreide fotosessie is te vinden in het onderstaande.