Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Nostalgie of Déja Vue met foto’s uit de oude doos

Déja Vue

Dat was even schrikken bij de Sinterklaasoptocht in Gouda, zaterdag 15 november 2014. Nou ja, schrikken? Nee, niet van de demonstraties, maar van de Pioniers. De Pioniers? Ja van de Goudse Marchingband die voorop liep bij de Sinterklaasoptocht. Ik kreeg er en Déja Vue gevoel bij. Want zo liep Excelsior er vroeger ook bij. Een Engels uniform en een Berenmuts of te wel een Kolbak. Een paar foto’s uit de oude doos , genomen op de Utrechtsestraatweg hier ter stede (het moet halverwege de jaren tachtig geweest zijn)  en voor het Arsenaal op het oude Kerkplein bewijzen dit en ook mijn oude uniform dat ik voor de gelegenheid maar even uit de mottenballen heb gehaald. Het artikel is uit het AD/GH van de vrijdag voor de intocht. Het was een niet in alle opzichten leuke gebeurtenis met die anti-zwarte piet-demonstranten. Ik mag hopen dat we volgend jaar of het jaar daarop geen déja vue gevel krijgen.