Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Het slopen is begonnen.

Maandag 3 november klokke zeven uur stonden de twee mannen van gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf Anton van Dijk voor de deur van De Speeldoos. Cees Wisseloo was er om ze met een bakje koffie te verwelkomen en toen gingen de mannen aan de slag. De dakplaten, waarin asbest zit, moesten verwijderd worden en dat is een hele klus, die uren voorbereiding vergt een uiterst zorgvuldig uitgevoerd moet worden.

Vandaag worden de platen afgevoerd en dan begint morgen de sloop van het houten opstalletje. Dat gebeurt in eigen beheer. Cees, André en Dennis Wisseloo gaan dan aan de slag. Mogelijk dat Rens den Hollander ook nog aanschuift voor de helpende hand.

Zaterdag komt de aannemer (Ton van Tol) langs om te kijken wat er verder moet gebeuren. Het eerste dat hij gaat doen is het storten van de betonvloer.

Het bestuur heeft inmiddels 7 maart a.s. vastgesteld als datum waarop de nieuwe aanbouw officieel geopend gaat worden. Het bestuur gaat dat combineren met de Jubilarissenavond. Er zijn er meer, maar twee jubilarissen moeten nu al genoemd worden: Cees Wisseloo en Dirk Schippers. Zij zijn beiden in 1955 lid geworden en dat betekent dat zij dan hun 60-jarig jubileum gaan vieren. Geweldig! Reden natuurlijk voor een groot feest. Reden ook om een belangrijk iemand uit te nodigen, die de officiële opening van de uitbreiding van het clubgebouw en de huldiging van de jubilarissen voor zijn rekening neemt.