Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Veertig jaar bij dezelfde baas.

Wie maakt dat tegenwoordig nog mee, 40 jaar bij dezelfde baas in dienst. Antwoord: Meindert van Vliet, gewaardeerd bespeler van de Turkse trom bij Fanfarecorps Excelsior en dweilorkest De Speeldozen. Verder altijd onvermoeibaar in de weer als er iets opgebouwd moet worden voor het Blaaskapellenfestival of het Kerst- en Nieuwjaarsconcert.

Meindert beleeft die jubileumdag vandaag bij zijn werkgever UW Re-integratie, waarbij UW staat voor Utrechtse Werkbedrijven.

Rond 11 uur vanmorgen werd Meindert en zijn entourage, bestaande uit zijn moeder (88 jaar inmiddels), zijn jongste broer en zijn vier kinderen (drie dochters en een zoon) met aanhang.

Meindert werd in de kantine van het bedrijf toegesproken door zijn manager op zijn huidige werkplek bij TNT Post, Rob Vos. Rob naam in vogelvlucht het werkzame leven van Meindert tot nu toe door.  Daarbij stond hij het langst stil bij de 32 jaar die Meindert bij Diergeneeskunde had doorgebracht. De laatste jaren is het dus bij de pakkettendienst van TNT Post, waarbij Meindert en zijn collega’s er voor zorgen dat maar liefst 40.000 postpakketten dagelijks op hun goede plek belanden.

Van zijn bedrijf kreeg Meindert, naast heel veel warme en waarderende woorden,  een Zwitsers wondermes, bloemen en een cheque met daarop aangetekend dat hij een bruto maandloon extra krijgt deze maand.

Wordt het nog 50 jaar Meindert? Dat ontkent hij categorisch, maar hij verwacht nog wel 7 à 8 jaar bij deze baas werkzaam te kunnen zijn. Namens Excelsior werd hij toegesproken door secretaris Wim van Geelen. Spreker roemde diens inzet en betrokkenheid bij de vereniging, waarvan hij 30 jaar lid is. Op naar de 40 was de boodschap en Meindert liet blijken die boodschap te verstaan.

De bijeenkomst, bijgewoond door zo’n 20 à 25 collega’s werd besloten met een even feestelijke als voedzame rijsttafel.