Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Oktoberfest of te wel het 42ste Blaaskapellenfestival

42ste Blaaskapellenfestival

Hier past een iets bescheidener opstelling dan bij de eerste versie van Indoordweil. Het 42ste Blaaskapellenfestival is geslaagd en het is verlopen zoals vele voorgaande Festivals.

Dat neemt niet weg dat er muzikaal best wat te genieten was. Neem de kapel uit Ede, neem de Haaksberger Musikanten en de Leimers uit Zevenaar, om ons tot hen te beperken.

Maar vlak ook de eigen Rheinstädter Musikanten niet uit. Bij de opening geleid door Marc Busscher, maar bij het avondoptreden door Ruud den Heeten. Reden: Marc had werkverplichtingen.

De catering was weer zeer geslaagd. Hulde voor al die leden, met Cees en Constance Wisseloo voorop, die zich uit de naad werken om het publiek van een natje en een droogje te voorzien.

Publiek dat best een onsje meer had mogen zijn. Het is wel eens drukker geweest.

Tenslotte het springkussen voor de kleintjes. Zaterdagmiddag werd daar een druk gebruik van gemaakt.

Het is overigens de laatste keer geweest dat gebruik gemaakt kon worden van de hal van busbedrijf Fa. Van Rooijen. Vijf en twintig achtereenvolgende jaren bood directeur Van Rooijen de hal om niet aan maar nu is het, om hem moverende reden, zoals dat netjes heet, genoeg geweest.

Excelsior moet dus op zoek naar vervangende ruimte voor Indoordweil en het Blaaskapellenfestival. Volgens  voorzitter Ruud den Heeten zijn er een aantal opties. Met een aantal leden die in de organisatie zitten van beide evenementen zullen die worden bekeken.