Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Een verregende actie

Volgende week vrijdagavond moet het gebeuren: de eerste editie van IndoorDweil wordt dan gehouden en het moet een succes worden. Dweilorkesten van elders gaan dan strijden, in de feeëriek verlichte en versierde hal van de fa. Van Rooijen, om de prijzen.
Om de aandacht van het winkelend publiek op dit festijn te vestigen gingen de Speeldozen vanmorgen vroeg al op pad. De bedoeling was ’s morgens drie winkelcentra af te gaan, Snel & Polanen, Molenvliet en Tournoysveld, dan gezamenlijk met de hele club van 18 blazers te gaan lunchen in, het is waarachtig waar: de Speeldoos om dan rond twee uur in de middag naar de stad te verkassen.
Daar kwam het helaas niet van. De regen gooide roet in het eten.

Gelukkig regende het nog niet toen De Speeldozen ‘smorgens drie winkelcentra met een bezoek vereerden. Begonnen werd in Snel & Polanen, vervolgens werd Molenvliet aangedaan om te eindigen bij winkelcentrum Tournoysveld. Het winkelend publiek kreeg flyers in de hand gestopt over Indoordweil en het de dag erna te houden Oktoberfest.

Daarna togen de speeldozen naar het clubhuis voor een lunch. Het was de bedoeling om rond 14.00 uur naar de binnenstad te marcheren, maar zoals gezegd de regen maakte dat helaas onmogelijk.