Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Overlijden Hennie de Rouw

In de nacht van zaterdag op zondag is Hennie de Rouw overleden. Hennie is meer dan 50 jaar lid geweest van Excelsior. Jarenlang heeft hij de Drumband onder zijn hoede gehad. Met die Drumband heeft hij op nationaal en op internationaal niveau grote successen behaald. Nationaal op diverse kampioenschappen en internationaal tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.
Vele jaren heeft Hennie de vereniging ook gediend als bestuurslid. Wij wisten al geruime tijd dat Hennie ernstig ziek was en toch komt zo’n overlijden altijd weer onverwachts.

Hennie is opgebaard in uitvaartcentrum De Laatste Eer (Oudelandseweg 52 in Woerden). De familie, echtgenote Hannie en de zoons Michiel en Martijn en schoondochter Donna kunnen op donderdag 11 september van 19.30 tot 20.30 gecondoleerd worden. Daar kan ook afscheid van Hennie genomen worden.

De afscheidsplechtigheid wordt de dag erna gehouden op vrijdag 12 september om 14.00 uur in Aula 1 van Crematorium Daelwijck (Floridadreef 7 in Utrecht).

Na afloop is er gelegenheid om elkaar en de familie te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.
Namens bestuur en leden van Excelsior wordt morgen de volgende advertentie in de Woerdense Courant geplaatst:

Met verslagenheid hebben bestuur en leden van het Fanfarecorps Excelsior Woerden kennis genomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde lid

Hendrikus de Rouw
Hennie
13 maart 1955- 7 september 2014

Hennie is meer dan 50 jaar lid geweest van Excelsior. Zijn grootste verdienste ligt in het instructeurschap van de Drumband. Hij heeft dat lange jaren gedaan en met de Drumband heeft hij op nationaal niveau en internationaal (Wereld Muziek Concours) grote successen behaald. Ook is hij jarenlang bestuurslid van onze vereniging geweest.
Wij wensen zijn vrouw Hannie en zijn kinderen veel sterkte bij dit verlies.

Namens bestuur en leden van het Fanfarecorps Excelsior,

Ruud den Heeten, voorzitter
Wim van Geelen, secretaris.