Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Intocht JeugdAvond4daagse in Woerden met Fanfarecorps Excelsior Woerden

Traditiegetrouw loopt Excelsior, Fanfare en Drumband, mee in de optocht ter gelegenheid van de afsluiting van de JeugdAvond4daagse. Er liepen dit jaar tegen de 2.000 kinderen mee die begeleid werden door de Vriendschap, Excelsior, Kunst na Arbeid (Zegveld)  en de Fanfare uit Driebruggen.

Aan het slot van de optocht verzuchte trombonist Wim van Geelen dat dit wellicht zijn laatste optreden buiten voor Excelsior zou kunnen zijn. Met z’n 70 jaar vindt hij het steeds zwaarder worden om op straat actief mee te blijven doen. Als je vanaf je 16e op straat mee gemarcheerd hebt leert eenvoudig hoofdrekenen dat je er dan 54 jaar op hebt zitten. Een mensenleven als het ware.Je hebt je er dus niet met een leien dakje van af gemaakt. Deze beslissing, hoe onwelkom ook voor de vereniging, zal iedereen wel kunnen begrijpen en billijken.

Jan-Paul van Vliet maakte van deze optocht de volgende filmpjes.

https://www.youtube.com/watch?v=4kZV-ivqcjA&index=2&list=UU9-heZohXFxIfpMPoOyfaZg

www.youtube.com/watch?v=ZLk2OSzsnII&list=UU9-heZohXFxIfpMPoOyfaZg&index=3

 

Ook de foto’s zijn van Jan-Paul.