Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Nieuwe kledij voor onze Majorettes

Sinds kort zijn de Majorettes in het nieuw gekleed. Cassandra en Wendy hebben gehoor bij het bestuur gevonden om nieuwe pakjes voor de majorettes aan te schaffen.  Tussen het nemen van het bestuursbesluit en het aanschaffen van de kleding zijn enige maanden verlopen, maar nu is het dan zo ver.

Maar of het publiek de majorettes met hun nieuwe pakjes op straat kan zien is onzeker. Dat hangt namelijk van het aantal majorettes af en wat dat betreft is er geen goed nieuws. Onlangs heeft er een majorette bedankt en dat betekent dat het niet verantwoord is om op straat mee te lopen, b.v. bij de intocht van de JeugdAvondVierdaagse van volgende week donderdag b.v.

Amanda Wigboldus, bestuurslid namens de Majorettes, bracht dit onlangs in het bestuur aan de orde. Hoe nu verder? Uit het bestuur kwam de suggestie om te kijken naar een samenwerkingsverband met korpsen uit de omgeving.

De foto’s zijn in Elst bij het concoyrs aldaar op 24 mei jl. gemaakt toen de meiden op moesten. Het gebeurde  net na de show. Onze A bestaat uit :
– Daisy Hogendoorn ( wedstrijd en straat miss majorette )
– Elyse Wemerman
– Cathelijne Breij
– Esmee Hoekstra
– Lisa Mulder
– Naomi Overbeek ( alleen zij stopt nu helaas )

Onze B bestaat uit :

– Amanda Wigboldus ( bestuur )
– Marina van Rossem ( ass. Coach )
– Wendy ho ten soeng ( Coach )

Ons A team heeft voor het eerst meegedaan aan een wedstrijd en zij hebben 64.9 punten behaald en de B heeft 67.0 punten behaald. Complimenten dus namens het bestuur!