Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Kerstoptreden Fanfarekorps Excelsior in de Brediushof.

Het is al een aantal jaren traditie om de dinsdag in de derde week van december een Kerstconcert te geven in de Brediushof. De bewoners daar zien er altijd weer naar uit. Familieleden, vrienden en kennissen zijn er ook. Een dankbaar publiek.

Dit jaar was bijzonder, want van een heus kerstoptreden kon nauwelijks gesproken worden, want waar waren de herdertjes, waar de stilte van de nacht, waar Bethlehems dreven?
Excelsior had besloten om zich te beperken tot twee kerstevergreens, nu syt wellecome en aan het slot het Ere zij God, maar verder werd het “normale” repertoire gespeeld.

Bijzonder was het optreden van een aantal jeugdleden, versterkt met wat oude rotten, enkele jeugdige slagwerkers onder leiding van Arno Baars lieten zien wat ze konden en twee solisten, die ook nu weer de sterren van de hemel bliezen.

Als solist traden op Lourens den Hollander op bugel en Arjen Jansen op trompet. Zij speelden respectievelijk Gabrieles Song en het Treble Concerto.

Het geheel stond onder leiding van Hans van Hees. Een geslaagde bijeenkomst, waar in de pauze ook nog een aantal vrijwilligers in het zonnetje werden gezet door de leiding van de Brediushof..