Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Receptie en feestelijk buffet bij Fanfarecorps Excelsior Woerden.

Het Fanfarekorps bestond op 1 november 2013 op de kop af 110 jaar. Excelsior is daarmee de oudste nog actieve vereniging van Woerden. Reden voor een feestje.
Daar moest dus ook burgemeester Victor Molkenboer bij zijn. Tijdens de receptie maakte hij nog snel een foto van het bestuur, dat hij direct daarna op Twitter zette. Enkele honderden volgers  van hem op dat medium wisten dus waar hij rond 16.20 uur was: in de Speeldoos.

Het was een geanimeerde receptie. Bijzonder gewaardeerd werd het dat het bestuur van zustervereniging de Vriendschap vertegenwoordigd was en voor een wel heel mooie bos bloemen had gezorgd.
Vriendschap-voorzitter Nico van der Steen drong aan op meer samenwerking tussen beide verengingen. In het verleden waren er barrières, maar die zijn er in zijn visie niet meer.
Collega-voorzitter Ruud den Heeten gaf als antwoord die samenwerking te zien zitten. Wel wilde hij eerst nog met de leden van gedachten wisselen hierover. Want hoe moet die samenwerking eruit komen te zien?
Ook het bestuur van KNA Zegveld was vertegenwoordigd en niet te vergeten ook oud voorzitter van Excelsior, Jan Karsdorp. maakte zijn powachting. Net als een zestigtal andere receptiegangers.

’s Avonds werd het nog feestelijker. Cees Wisseloo had voor een stamppotbuffet gezorgd, althans de fa. Smolders uitgenodigd daarvoor te zorgen en dat was een voortreffelijk idee.  Het buffet was tot in de puntjes verzorgd.
Daarna trad het duo Wilco van Hoorn op, maar nu als trio omdat Arno Baars de trommel beroerde.
Cees Wisseloo werd met een toepasselijk lied van Andre Hazes in het zonnetje gezet. Desgevraagd wees Cees secretaris Wim van Geelen aan als degene die ook maar eens in het centrum van de belangstelling moest komen te staan. Wilco zette toen het nummer  “Willem is een lollige vent” in. Niet helemaal ” to the point”. Want zo lollig is Willem, vaak de ernst zelve,  niet, maar wel leuk.

Tussen de bedrijven door trad ook een illusionist/entertainer op. Je staat er bij, maar je wordt toch in het pak genaaid door zo’n iemand.
Een professionele dj zorgde de verdere avond voor muziek en ook dat was , daar is ’t weer, gezellig.
Op naar de 115 jaar voor weer zo’n knalfeest.