Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Excelsioravond op vrijdag 18 oktober in de hal van garagebedrijf Van Rooyen

Op vrijdagavond 18 oktober organiseert Excelsior, zoals gebruikelijk aan de vooravond van het jaarlijkse Blaaskapellenfestival, een laagdrempelig concert waarop alle leden van de vereniging, jong of oud, pas net beginnend of al zeer ervaren, dansend, drummend of blazend, de kans krijgen hun vorderingen aan het publiek te tonen.

Door de herfstvakantie lukt het dit jaar niet om alle leden op het podium te krijgen, maar die ruimte heeft het orkest graag aangegrepen om dit concert te gebruiken als een try-out voor het jubileumconcert dat inmiddels ook volop in voorbereiding is. Want voor wie het nog niet wist, Excelsior viert op 1 november in de Opstandigskerk dat zij op die datum 110 jaar geleden is opgericht. Dat wordt een concert met lievelingsnummers van leden en dirigent. De mooiste nummers van de laatste jaren, zoals bijvoorbeeld Moment for Morricone en New Baroque Suite, zullen dan voorbij komen. De dirigent heeft het aangedurfd om het mooie, maar moeilijke stuk ‘Overture to a new age’ van Jan de Haan op de agenda te zetten, alsof hij daarmee een nieuw tijdperk voor Excelsior wil inluiden. Maar ook het bekende nummer Birds, waarmee Anouk hoge punten scoorde op het songfestival, zal worden uitgevoerd, met in de hoofdrol de Woerdense zangeres Martine Zuidam. Wie dus alvast een voorproefje van dit mooie programma wil horen of wie in de gezellige entourage van een compleet omgetoverde bedrijfshal gewoon ontspannen wil genieten van schitterende blaasmuziek en enkele optredens van de majorettes is van harte welkom bij Van Rooyen’s Tours aan de Kuipersweg 39-41 te Woerden.

De lachspieren worden ook aan de tand gevoeld te worden door een speciaal ingehuurde entertainer.

Dat is voor deze gelegenheid de uit Woerden afkomstige cabaretier Roel C. Verburg.

Tussen de bedrijven door kunnen geïnteresseerden bij leden of bestuur navraag doen naar de vele opleidingsmogelijkheden bij Excelsior. Dat zal erg op prijs gesteld worden, want zelfs bij een 110 jaar oude vereniging is nieuwe aanwas altijd welkom. Vragen hierover kunnen ook altijd per mail gesteld worden via info@excelsior-woerden.nl .