Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Jaarvergadering 2013

Vaste prik elk jaar: de jaarvergadering. Dit jaar viel die voor het Fanfarekorps Excelsior Woerden op maandag 6 mei. De vergadering was uitstekend voorbereid door het bestuur. De financiële stukken muntten uit door transparantie, er was een uitgebreid jaarverslag en een inspirerende agenda.

Helaas: er kwamen maar weinig leden op die vergadering af. Geen vergadertijgers dus kan de conclusie zijn. Of men vindt wat het bestuur allemaal voor zegenrijk werk doet wel goed.

Maar met 25% van de leden aanwezig is er geen reden voor blijdschap. De betrokkenheid van de leden bij het wel en wee van de vereniging moet beter. Daarover werden de aanwezigen het snel eens.

Dat neemt niet weg dat de jaarvergadering in een goede sfeer verliep. De vereniging staat er met dank aan penningmeester Arjen Jansen en administrateur Kee Batelaan als een zonnetje voor.

Niettemin voelde het bestuur zich toch gedwongen  met het voorstel te komen om enige tarieven voor bier, fris en tosti’s te verhogen. Maar het blijft om een dubbeltje of zo wat gaan.

Het bestuur stelde ook voor een nieuw drumstel aan te schaffen. Maar de man die het nieuwe materiaal zou moeten gaan bespelen vond het nog niet nodig. Hoewel al 25 jaar oud functioneert de apparatuur nog goed. Het voorstel werd dus afgestemd.

Nadat de activiteiten rondom het 110-jarig bestaan nog werden besproken kon voorzitter Ruud den Heeten de vergadering rond 22.15 uur sluiten.