Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Foto’s 16e Promsconcert Excelsior

Met dank aan fotograaf Chris Schippers hebben we een mooie fotocollectie van ons 16e Excelsior Promsconcert van 16 maart jl. Unieke beelden om de herinnering aan dit mooie avondvullende muzikale spektakel levendig te houden. Leuk om nog eens terug te zien voor artiesten, medewerkers en bezoekers en beslist ook een aanrader voor hen die niet geweest zijn. Hopelijk is het voor hen zelfs een reden om een volgende keer ook te komen.

Voor hen die hier graag ook de muziek bij horen heb ik goed bericht. Er wordt namelijk hard gewerkt aan de compilatie van alle videobeelden die deze avond gemaakt zijn. Dit belooft veel moois. De beelden van twee vaste camera’s worden afgewisseld door shots en close-ups genomen met een mobiele camera en daardoor komen ook de gezichten in beeld van hen die voor het publiek minder goed zichtbaar waren. Ik denk daarbij aan beide dirigenten, Hans van Hees en Martin Mans, maar ook aan solisten in het orkest of leden van het grote mannenkoor De Gouwestem. De foto’s geven daar al een mooi voorproefje van.

Geinteresseerden in de DVD van dit 16e Promsconcert kunnen dit alvast kenbaar maken via info@excelsior-woerden.nl

Omdat de Excelsior Promsconcerten voortaan eens per twee jaar worden georganiseerd staat de volgende editie gepland op zaterdag 21 maart 2015.