Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

16e Promsconcert Excelsior: ‘De avond was geslaagd.’

Afgemeten aan de vele lovende reacties die Excelsior ontving na afloop van haar Promsconcert ‘Classical Moments’, lijkt bijgaande verslaglegging in de Woerdense Courant enigzins mager en onderkoeld. Maar het leverde wel de eerst gepubliceerde foto op van dit muzikale evenement. ‘Dat dan weer wel … ‘ zou een prominente Woerdenaar hiervan zeggen.
Een andere prominente Woerdenaar, die de moeite had genomen het hele concert uit te zitten en daarbij van begin tot einde met bewondering heeft zitten genieten van Excelsior en haar muzikale gasten, noemde het Promsconcert ‘een opsteker voor Woerden’. De bezoekers van onze website kunnen hiervan ook getuige worden via het bericht ‘Compilatie en interviews Proms van RPL TV’, waarin nog steeds een filmpje te zien is dat een week lang op de Woerdense TV zender van RPL is uitgezonden. Ook de eveneens op de Proms aanwezige Woerdense wethouder Koster steekt daarin de loftrompet af over het plezier dat zowel publiek als artiesten aan deze avond beleefd hebben.
We zien uit naar het moment dat wij meer foto- en filmmateriaal met onze lezers kunnen delen en hopen dan dat u het ons niet kwalijk neemt dat wij dat in iets minder koele bewoordingen zullen presenteren.

Artikel WOC 200313