Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Steinhagen, the continuing story

Sommige dingen veranderen nooit. Het zijn er maar weinig, maar toch. De jaarlijkse Weihnachtsmarkt van zustergemeente Steinhagen in de Bondsrepubliek b.v.. Toen de Blaaskapel daar krap twintig jaar geleden voor het eerst naar toe ging was er een programma. Dat spelde zich af in een omgeving, bestaande uit kraampjes, flanerende Leute en nog zo wat zaken. Jaar in jaar uit is dat hetzelfde gebleven. Ook het hotel waar de leden van de Kapel van een gezonde nachtrust plegen te genieten, hotel Quellenthal, heeft de laatste verandering in 1956 ondergaan.  De ontmoeting tussen Sinterklaas en de Kerstman verloopt al jaren op dezelfde wijze.Toch is er iets veranderd, want inmiddels heeft de gemeenteraad van Woerden in haar ondoorgrondelijke wijsheid de vriendschapsbanden met Steinhagen doorgeknipt, maar de banden tussen de Kapel en Steinhagen blijven bestaan. Dus dit jaar net als in 2006, het jaar van de fotoreportage, reist de Kapel weer rond 1 december af naar Steinhagen, waar alles bij het oude zal zijn gebleven.

Daar kan men een heuse borrel uit Steinhagen op innemen!