Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Kerstbingo bij Excelsior wederom even succesvol als lucratief verlopen.

Het AD/GH kopte gisteren dat de koopavonden op vrijdag in Woerden absoluut geen succes zijn. Er komen veel te weinig mensen en als ze al komen zijn het eerder kijkers dan kopers. Veel winkeliers hebben er al de brui aan gegeven. Anderen zullen volgen.

Deze vrijdagavond was er ook weer weinig te doen in de binnenstad. Maar zo veel te meer was er te doen in de Speeldoos, het thuishonk van het Fanfarekorps Excelsior Woerden.  Vanaf 19.00 uur stroomde het bingolustige publiek daar naar binnen om een gokje te wagen tijdens de Kerstbingo.

Er waren veel prijzen te winnen. Deels geschonken door sponsors van Excelsior, deels uit eigen zak gekocht en betaald.

Wie geluk had en dat waren er velen, kunnen de kerstmaaltijd onbezorgd tegemoet zien. De ene luxe kipschotel was nog niet uit het prijzenschap gehaald of er volgde weer een luxe amandelstaaf of ander heerlijks. En het ging de hele avond maar door.

Kortom: de Kerstbingo was een succes. Volgens het bedienend personeel (Rens) waren er wel 130 bezoekers. Cees en Ruud hadden het er maar druk mee achter de bar en ook Dennis die de bitterballen uitserveerde had het druk.

Het drukst echter was onze bingokoning, Dirk Schippers. Met niet aflatend enthousiasme sloeg hij zich, al nummertjes afroepend in de microfoon, door de avond.

Voor foto’s van dit “gebeuren” zie onderstaand en verder op: KerstbingoBijExelsiorOp211212

 

Dirk in de weer met het rad van avontuur.