Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

De 15e Proms, dit jaar gehouden, valt nu via een video te bekijken en te beluisteren

Op 17 maart vond voor de 15e keer al weer het allang tot jaarlijkse traditie geworden PROMS concert plaats van het Fanfarekorps Excelsior Woerden.

Van dit festjin heeft Herman Banken, ondanks zijn drukke studie in Delft, een video samengesteld   Herman maakte daarbij gebruik van de beelden die vier camera’s, waaronder die van hem, van het concert hebben opgenomen. Het resultaat mag er wezen. Daar moet worden bijverteld dat de video diende als verjaardagscadeau van de organisator van deze en tal van vorige PROMS, Harrie Banken. Inderdaad de vader van. Harrie heeft op 7 december jl., zoals dat popular heet, Abraham gezien.

De video van de 15e PROMS kan nook beschouwd worden als een voorproefje op de 16 e PROMS. Die zal op 16 maart 2013 in sporthal de Snellerpoort georganiseerd worden. Vermeldenswaard is nog dat deze PROMS  een geheel ander karakter zal krijgen dan alle voorgaande samen. Maar zegt de organisator, Harrie dus, deze 16e PROMS zal zeker de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn.

Over het programma van die PROMS en het karakter ervan volgt binnenkort op deze site meer nieuws.

Dan de video: Het 15e PROMS concert