Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Persbericht Excelsioravond; van blokfluit tot bastuba

Persbericht 3 oktober 2012

Excelsioravond; van blokfluit tot bastuba

Op vrijdagavond 19 oktober organiseert muziekvereniging Excelsior haar jaarlijkse Excelsioravond bij Van Rooyen’s Tours aan de Kuipersweg 39-41.
Aanvang 20:00 uur en toegang gratis.

Tijdens deze avond treden alle onderdelen van Excelsior op; van blokfluitgroep tot fanfare-orkest en van majorettes tot tamboers. Het is daarom ook een uitgelezen avond als u eraan denkt om iets met muziek te gaan doen, maar nog niet precies weet of het nou dansen, trommelen of een blaasinstrument bespelen wordt. We maken u graag verder wegwijs in de mogelijkheden binnen onze vereniging. Maar kom vooral ook langs als u gewoon heerlijk wilt genieten van al deze muzikanten en dansers.

De blokfluitlessen die Henny Hordijk sinds een jaar namens Excelsior organiseert zijn een succes en haar leerlingen hebben al vaker mogen optreden op concerten van Excelsior. Er staat weer een nieuwe jaargang te trappelen om van start te gaan. Heb je interesse neem dan snel contact op want er zijn nog een paar plaatsen vrij. Een leuke manier om noten te leren lezen en als het goed bevalt mag je binnen de vereniging doorstromen naar een ander instrument.

Het fanfare-orkest neemt in november deel aan een festival in Bodegraven en zal op de Excelsioravond alvast een voorproefje geven van de te beoordelen werken. Het orkest zal tevens een klein tipje van de sluier oplichten over het programma dat op het Promsconcert van 16 maart 2013 wordt gespeeld. Mede door de deelname van de Woerdense organist & dirigent Martin Mans en twee van zijn koren belooft de Proms weer een groots evenement te worden, dus noteer die datum.

Majorettes en tamboers hebben een drukke periode achter de rug want beide groepen zijn onlangs op concours geweest. Dat brengt altijd extra repetities met zich mee. Desalniettemin zullen zij hun batons en stokken flink laten bewegen op deze Excelsioravond.

Meer informatie over Excelsior op www.excelsior-woerden.nl