Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Opening Blaaskapellenfestival Rheinstadter door wethouder Yolan Koster

Dit filmpje laat zien het begin van het Blaaskapellenfestval.  De 40ste editie alweer. De opening werd verzorgd door de kersverse wethouder  Yolan Koster van Progressief Woerden.  Op 9 oktober jl.  werd zij geinstalleerd als opvolgster van Loes Ypma.Die vertrok naar de Tweede Kamer.

In haar openingswoord vertelde Yolan dat zij een liefhebster is van blaasmuziek. Vooral Brassbandmuziek kan haar bekoren. Zij kreeg dit mee van huis uit, want haar vader was beroepsmuzikant (hoornist) in een militair orkest.

Het AD/GH van maandag wijdde de eerste pagina aan het succesvolle verloop van het Festival.